Регистрирање на профил

Доколку веќе имате профил, ве молиме најавете се на страната за најава.

Вашите лични податоци

Име:*
Презиме:*
E-Mail:*
Телефон:*
Факс:
Компанија:
ID на Компанија:*

Вашата Адреса

Тип на Бизнис:
ID на Данок:*
Адреса 1:*
Адреса 2:
Град:*
Поштенски број:*
Држава:*
Регион:*

Вашата Лозинка

Лозинка:*
Потврди Лозинка:*

Билтен

Претлати се на: Да    Не

Јас сум запознаен и се согласувам со Политика на приватност

Hi Store - Официјален Партнер на Mi (Xiaomi)

Почитувани Клиенти,
Oд 1 Јануари, Hi Store стана Официјален Партнер за Македонија на една од најнапредните светски технолошки компании Mi (Xiaomi - Шаоми). Отсега ексклузивно кај нас ќе може да купите оригинален производ исклучително наменет за ЕУ со целосна покриеност на 4G мрежите и со официјален MIUI Global оперативен систем. Hi Store ви нуди и 24 официјална гаранција, како и нов лиценциран Сервисен Центар.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2018