Враќање на продуктот

Ве молиме довршете ја формата подолу за поднесување на барање за RMA број.

Информации за Нарачката

Име:*
презиме:*
E-Mail:*
Телефон:*
ID на нарачка:*
Датум на нарачка:

Информации за продуктот & Причина за враќање

Име на продуктот:*
Код на продуктот:*
Количина:

Причина за враќање:*

Продуктот е отворен:

Грешки или други детали:

Внеси го кодот во местото подоле:

Прочитав и се согласувам на Нашите Услови и Правила

Hi Store - Официјален Партнер на Mi (Xiaomi)

Почитувани Клиенти,
Oд 1 Јануари, Hi Store стана Официјален Партнер за Македонија на една од најнапредните светски технолошки компании Mi (Xiaomi - Шаоми). Отсега ексклузивно кај нас ќе може да купите оригинален производ исклучително наменет за ЕУ со целосна покриеност на 4G мрежите и со официјален MIUI Global оперативен систем. Hi Store ви нуди и 24 официјална гаранција, како и нов лиценциран Сервисен Центар.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2018