Купи сертификат за Подароци

Овој сертификат за подароци ќе биде пратен на примачот откако Вашата нарачка ќе биде платена.

* Име на примач:
* Email на примач:
* Вашето Име:
* Вашиот Email:
* Тема на сертификатот за подароци:


Порака:
(Optional)
* Колличина:
(Value must be between 1,000 ДЕН. and 50,000 ДЕН.)

I understand that gift certificates are non-refundable.

Hi Store - Официјален Партнер на Mi (Xiaomi)

Почитувани Клиенти,
Oд 1 Јануари, Hi Store стана Официјален Партнер за Македонија на една од најнапредните светски технолошки компании Mi (Xiaomi - Шаоми). Отсега ексклузивно кај нас ќе може да купите оригинален производ исклучително наменет за ЕУ со целосна покриеност на 4G мрежите и со официјален MIUI Global оперативен систем. Hi Store ви нуди и 24 официјална гаранција, како и нов лиценциран Сервисен Центар.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2018