Филијална Програма

Hi Store филијалната програма е бесплатна и овозможува секој член да добие приходи со поставување на линк на нивните веб страни кои рекламираат Hi Store or специјални продукти на неа.Сите продажби на корисниците кои ги отвориле линковите ќе се здобијат со филијана комисија. Стапката на стандарната комисија е 5%.

За повеќе информации,посетете ја нашата FAQ страна или видите ги нашите Филијални ставки & услови.

Hi Store - Официјален Партнер на Mi (Xiaomi)

Почитувани Клиенти,
Oд 1 Јануари, Hi Store стана Официјален Партнер за Македонија на една од најнапредните светски технолошки компании Mi (Xiaomi - Шаоми). Отсега ексклузивно кај нас ќе може да купите оригинален производ исклучително наменет за ЕУ со целосна покриеност на 4G мрежите и со официјален MIUI Global оперативен систем. Hi Store ви нуди и 24 официјална гаранција, како и нов лиценциран Сервисен Центар.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2018