Филијална Програма

Доколку имате профил преку нас,ве молиме најавете се на login page.

За креирање на филијален профил, пополни ја формата подолу осигурајќи се дека ги поплнувате сите потребни полиња:

Ваши Лични Детали

Име:*
Презиме:*
E-Mail:*
Телефон:*
Факс:
Компанија:
Web Сајт:

Ваши Детали на Профилот

Адреса 1:*
Адреса 2:
Град:*
Поштенски Број:*
Држава:*
Регион:*

Информации за плаќање

ID на данок:
Метод на плаќање:
Име на Чек за плаќае:
PayPal Email Профил:
Име на Банка:
ABA/BSB број (разгранет број Number):
SWIFT Код:
Име на Профил:
Број на Профил:

Ваша Лозинка

Лозинка:*
Потврдување на Лозинка:*

Ги прочитав и се согласувам на Новости !

Hi Store - Официјален Партнер на Mi (Xiaomi)

Почитувани Клиенти,
Oд 1 Јануари, Hi Store стана Официјален Партнер за Македонија на една од најнапредните светски технолошки компании Mi (Xiaomi - Шаоми). Отсега ексклузивно кај нас ќе може да купите оригинален производ исклучително наменет за ЕУ со целосна покриеност на 4G мрежите и со официјален MIUI Global оперативен систем. Hi Store ви нуди и 24 официјална гаранција, како и нов лиценциран Сервисен Центар.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2018