Контактирајте не

Наша локација

Адреса:
Hi Store
8-ма Ударна Бригада 24а
1000 Скопје
Телефон:
02 322 7333

Форма на контактирање

Име:


E-Mail Адреса:


Барање:


Внеси го кодот на соодветното место:

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014