За нас

Хај Комуникации (с) е компанија која е насочена кон продажба на ексклузивни и ултра модерни производи. Ние продаваме оригинални производи на XIAOMI (Mi), и сме неофицијален нивни продавач. 

Во модерно време таа работи по најпрогресивните деловни принципи на пазарното општество: Достапноста на ресурсите и намалениот трошок на рекламирање, за разлика од големите производители, ја прават продажната цена на производите супер конкурентна додека Вие купувате производ направен по најновите стандарди за квалитет и функционалност. Со овие производи добивате огромна вредност за Вашите пари.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014