Информации за достава

Почитувани корисници. Во наредните наколку дена нашата веб страна ќе Ви овозможи да си го бирате начинот на достава на на нарачаните пратки.

Во овој момент ние вршиме БЕСПЛАТНА ДОСТАВА на целата територија на РМ, со тоа што плаќањето мора да биде извршено претходно преку нашиот систем за плаќање, а вкупната сума мора да надминува 3000 ДЕН.

 

Работиме напорно да ги воведеме сите технички можности за достава и калкулирање на трошоците за достава на меѓународни адреси.

Искрено Ваши,

Хај Комуникации

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014