Mi Pistons

Mi Pistons

Разни модели на Mi in-ear слушалки, со премуим квалитет и дизајн. Наградувани неколку пати за тешнолошни напредни идеи, како и уникатни дизајни и функција, овие слушалки може да им конкурираат и на најпрестижните брендови.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Piston 3 In-Ear - New Version - Сиви
  СПЕЦИФИКАЦИЈА (на Англиски): Line Control Yes Line&n..
1,450 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,229 ДЕН.
Mi Piston Earphone - Нова верзија - Кафена
  СПЕЦИФИКАЦИЈА (на Англиски): Line Control Yes Line&n..
1,450 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,229 ДЕН.
Mi Piston Earphone - Нова верзија - Сребрена
  СПЕЦИФИКАЦИЈА (на Англиски): Line Control Yes Line&n..
1,450 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,229 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014