Mi Pad Додатоци

Mi Pad Додатоци

Прегледајте ја целата галантерија за вашиот Mi Pad !

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Pad Rubber Protective Case - Разни бои
Xiaomi MiPad Ice-cream Soft Rubber Protective Case - Разни бои   * Материјал: Silicon * ..
700 ДЕН.850 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 593 ДЕН.
Mi Pad Clear Screen Protectors
Оригинална ПРЕДНА ФОЛИЈА ЗА ЕКРАН за Mi Pad ..
300 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 254 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014