Redmi Note Додатоци

Redmi Note Додатоци

Прегледајте ја целата галантерија за Redmi Note 3G / 4G / Pro !

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi Note Pro Back Cover
Оригинална ЗАДНА ТВРДА МАСКА (КАПАК ЗА БАТЕРИЈАТА) за Redmi Note Pro 3G/4G Достапна во 3 ..
200 ДЕН.400 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 169 ДЕН.
Redmi Note Pro Back Cover - ЦРНА
Оригинална ЗАДНА ТВРДА МАСКА (КАПАК ЗА БАТЕРИЈАТА) за Redmi Note Pro 3G/4G - ЦРНА ..
400 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 339 ДЕН.
Redmi Note Pro Flip Case - Разни бои
Оригинална ЗАШТИТНА МАСКА - ПАПКА за Redmi Note Pro 3G/4G ..
650 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 551 ДЕН.
Redmi Note Pro Clear Screen Protector
Оригинална ПРЕДНА ФОЛИЈА ЗА ЕКРАН за Redmi Note Pro 3G / 4G   ..
200 ДЕН.330 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 169 ДЕН.
Redmi Note - 9H 2.5D Glass Protector
НАЈНОВИОТ Tempered Glass Protector за Redmi Note (сите модели 3G/4G) со 2.5D ИВИЦИ ЗА..
300 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 254 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014