Mi Note

Mi Note

Сите варијанти на Mi Note (Standard / Bamboo /) како и бои и материјали (Црн Стаклен / Бел Стаклен / Оригинал Дрво)

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Note - 3 GB / 16 GB
Mi Note - 3D закривено Gorilla Glass 3 стакло со метална рамка - 5.7” Sharp/JDI Full HD екран (9..
17,500 ДЕН.21,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 14,831 ДЕН.
Mi Note 16 GB - 3 GB / 16 GB - Bamboo
Mi Note - Bamboo Edition - Лимитирана Серија со ОРИГИНАЛ БАМБУС задна маска - 2.5D закривено предн..
17,500 ДЕН.31,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 14,831 ДЕН.
Mi Note Pro 4GB / 64GB
Mi Note Pro - 3D закривено Gorilla Glass 3 стакло со метална рамка - 5.7” Sharp/JDI 2K Eкран (2560..
22,900 ДЕН.42,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 19,407 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014