Redmi 1S Додатоци

Redmi 1S Додатоци

Прегледајте ја целата галантерија за неверојатниот Redmi 1S

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi 1S Flip Case
Оригинална ЗАШТИТНА МАСКА - ПАПКА за Redmi 1S.   ..
600 ДЕН.600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 508 ДЕН.
Redmi 1S Rubber Case
Оригинална МЕКА ГУМЕНА МАСКА за Redmi 1S.   ..
500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 424 ДЕН.
Redmi 1S Clear Screen Protectors
Оригинална ПРЕДНА ФОЛИЈА ЗА ЕКРАН за Redmi 1S ..
200 ДЕН.300 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 169 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014