Mi Note Додатоци

Mi Note Додатоци

Прегледајте ја целата галантерија за вашиот омилен Mi Note !

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Note - 9H 2.5D Glass Protector
НАЈНОВИОТ Tempered Glass Protector за супер 5.7'' Mi Note (Standard и Pro) со 2.5D ИВ..
300 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 254 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014