Mi Уреди

Mi Уреди

Прегледајте ги сите други Mi Уреди!

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
iHealth
Health Blood Pressure Monitoring System iHealth Blood Pressure Monitor, good gift for your family..
4,200 ДЕН.4,800 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 3,559 ДЕН.
Mi Band 1S
НОВИОТ Mi Band 1S претставува Фитнес нараквица што има функција да го следи вашето движење, веж..
1,600 ДЕН.2,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,356 ДЕН.
Mi Band 2
Имаме голема чест да ви ја претставиме најновата верзија на нашиот Fitness Tracker, подобрениот Mi B..
2,200 ДЕН.2,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,864 ДЕН.
Mi Bluetooth Game Controller - Dual Motor Vibration
ДЕТАЛИ: Должина: 156mm Широчина: 104mm Дебелина: 65mm Тежина: 220g Боја: ЦРНА Тип на приклучок..
1,600 ДЕН.1,700 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,356 ДЕН.
Mi Box Pro 1GB
function sub_navf(tabel, divel) { var ul = $(tabel).parent(); $(ul).children('..
4,800 ДЕН.5,200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 4,068 ДЕН.
Mi Cubic Box Bluetooth Speaker
Mi Cubic-Box Bluetooth Звучник Компатибилен со сите Телефони и Уреди кои имаат BT Спецификација:..
1,500 ДЕН.1,550 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,271 ДЕН.
Mi Key
  Mi Key - Мултифункционално копче кое го програмирате по желба со колку клика која ..
100 ДЕН.200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 85 ДЕН.
Mi WiFi AC Router 3
Четири антени за 802.11AC DUAL BAND WiFi конекција, со што го прави Mi Router 3 до трипати побрзо од..
2,700 ДЕН.3,200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 2,288 ДЕН.
Mi WiFi AC Router Mini
Дуал бенд рутер со два wifi сигнала 2.4GHz и 5GHz. Феноменален дизајн кој одговара да го ставите се..
2,000 ДЕН.3,200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,695 ДЕН.
Mi WiFi Router Nano
Mi WiFi Nano - Повеќе мини и од Мини ! Супер паметер рутер кој го собира на дланка, со верзија на п..
1,400 ДЕН.1,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 1,186 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014