Mi Pad

Mi Pad

Сите варијанти на Mi Pad (16GB / 64GB) како и бои (БЕЛ / ЖОЛТ)

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Pad 16 GB
  Основни параметри CPU : Quad-core, NVIDIA Tegra K1, 2.2GHz ARM Cortex-A15 GPU : 192 NV..
12,500 ДЕН.16,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,905 ДЕН.
Mi Pad 64 GB
  Основни параметри CPU : Quad-core, NVIDIA Tegra K1, 2.2GHz ARM Cortex-A15 GPU : 192 NV..
15,500 ДЕН.18,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 14,762 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014