Redmi Note 3 / Pro Додатоци

Redmi Note 3 / Pro Додатоци

Целата колекција на разни додатоци за вашиот најнов Redmi Note 3 и Redmi Note 3 Pro. Од задни Snap Nillkin маски, до 2.5D стаклени протектори, вашиот телефон ќе биде заштитен, со единствен изглед.

Нема производи на листата во оваа категорија.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014