Mi 5

Mi 5

Најновиот Mi 5 е еден од најдобрите телефони кои излегоа оваа година. Со своите иновации како супер светол екран, нова технологија на камерата со жироскоп со 4-оски, како и Керамичката позадина на Mi 5 Pro моделот, овој телефон дефинитивно ја менува сликата за Flagship уредите во светски рамки. Кликнете на пооделниот модел за повеќе информации.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi 5 Prime - Snapdragon 820 3GB - 64GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
19,900 ДЕН.28,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 16,864 ДЕН.
Mi 5 Prime - Snapdragon 820 3GB - 64GB - White
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
18,900 ДЕН.32,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 16,017 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014