Mi Max

Mi Max

Сите варијанти на Mi Max, најновиот модел со 6.44'' екран и Snapdragon 650/652 процесор

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi Max - Snapdragon 650 3GB - 32GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
15,900 ДЕН.23,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,475 ДЕН.
Mi Max - Snapdragon 650 3GB - 32GB - Silver
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
15,900 ДЕН.23,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,475 ДЕН.
Mi Max - Snapdragon 652 3GB - 64GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
17,900 ДЕН.26,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 15,169 ДЕН.
Mi Max - Snapdragon 652 3GB - 64GB - Silver
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
17,900 ДЕН.26,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 15,169 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014