Redmi Note 4

Redmi Note 4

Тука може да ги разгледате сите варијанти од најновиот метален убавец Redmi Note 4, со супер брзиот и економичен Helio x20 процесор на 2.1 GHz. Со помош на ултра големата батерија од 4100 mAh, никогаш нема да имате проблем со достапност и користење. Се произведува во бои Сребрена / Златна и Сива.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 32 GB - Gold
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,400 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,356 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 32 GB - Grey
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,186 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 32 GB - Silver
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,400 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,356 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 64 GB - Black
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 64 GB - Blue
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 64 GB - Gold
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 64 GB - Grey
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.
Redmi Note 4 - Helio x20 - 3 GB / 64 GB - Silver
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
16,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,559 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014