Redmi Pro

Redmi Pro

Најновиот флегшип од класата Redmi, сега и кај нас. Redmi Pro е првиот телефон на Mi со 2 камери за перфектни слики, со тело од брусен алуминиум, со перфектни димензии. Го има во две варијанти со х20 и х25 МТК процесор, како и со две конфигурации на меморија.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi Pro - Helio x25 - 3 GB / 64 GB - Gold
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,700 ДЕН.17,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,305 ДЕН.
Redmi Pro - Helio x25 - 3 GB / 64 GB - Grey
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,900 ДЕН.19,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,475 ДЕН.
Redmi Pro - Helio x25 - 3 GB / 64 GB - Silver
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
15,700 ДЕН.19,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,305 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014