Mi 5S

Mi 5S

Најновиот убавец од Mi ни пристигна во варијатнта со 5.15'' прекрасен IPS екран, најновиот процесор Snapdragon 821 како и Ultrasonic Fingerprint читач. Прочитајте повеќе тука.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi 5S - Snapdragon 821 3GB - 64GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
21,900 ДЕН.29,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 18,559 ДЕН.
Mi 5S - Snapdragon 821 3GB - 64GB - Grey
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
21,900 ДЕН.29,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 18,559 ДЕН.
Mi 5S - Snapdragon 821 3GB - 64GB - Silver
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
21,900 ДЕН.26,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 18,559 ДЕН.
Mi 5S - Snapdragon 821 4GB - 128GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
24,900 ДЕН.29,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 21,102 ДЕН.
Mi 5S - Snapdragon 821 4GB - 128GB - Grey
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
27,200 ДЕН.29,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 23,051 ДЕН.
Mi 5S - Snapdragon 821 4GB - 128GB - Silver
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
25,500 ДЕН.29,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 21,610 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014