Mi 5S Plus

Mi 5S Plus

Прекрасниот Mi 5S Plus плени со својот 5.7'' IPS екран, со двете главни камери со Clear Sight технологија од Qualcomm, и со својот процесор кој е Pro верзија на најбрзиот Snapdragon 821 и работи на 2.35 GHz.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi 5S Plus - Snapdragon 821 4GB - 64GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
24,900 ДЕН.32,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 21,102 ДЕН.
Mi 5S Plus - Snapdragon 821 4GB - 64GB - Grey
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
26,200 ДЕН.32,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 22,203 ДЕН.
Mi 5S Plus - Snapdragon 821 6GB - 128GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
29,500 ДЕН.36,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 25,000 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014