Mi MIX

Mi MIX

Првиот Concept паметен телефон кој се појавил во продажба. Овој премиум уред е единствен во својата категорија и сите импресии се излишни се додека не го видите :)

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi MIX - Concept Phone 6.4'' - 4GB / 128GB - Black
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
38,300 ДЕН.69,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 32,458 ДЕН.
Mi MIX - Concept Phone 6.4'' - 6GB / 256GB - 18K Black
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, san..
43,500 ДЕН.63,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 36,864 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014