* Стари модели *

* Стари модели *

Стари модели на Mi телефони кои не се продаваат повеќе!

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi 3
Chipset CPU: Quad-core 2.3GHz CPU: Qualcomm Snapdragon 800 8274AB GPU: Ad..
14,500 ДЕН.17,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 12,288 ДЕН.
Базирано на 4 прегледи.
Mi 4 LTE 2GB / 16GB - Бел
    High color saturation screen 5 inches Sharp / JDI high color saturation displ..
11,500 ДЕН.25,990 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,746 ДЕН.
Mi 4 LTE 2GB / 16GB - Црн
      High color saturation screen 5 inches Sharp / JDI high color sa..
11,500 ДЕН.25,990 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,746 ДЕН.
Mi 4C - Snapdragon 808 2GB - 16GB
5-inch Sharp/JDI FHD Екран Прекрасен AUO/Sharp екран кој има напредна Panel Self Refresh (PSR) те..
10,900 ДЕН.18,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,237 ДЕН.
Mi 4C - Snapdragon 808 3GB - 32GB
5-inch Sharp/JDI FHD Екран Прекрасен AUO/Sharp екран кој има напредна Panel Self Refresh (PSR) те..
15,500 ДЕН.19,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.
Mi 4S - Snapdragon 808 3GB - 64GB - Gold
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
17,200 ДЕН.25,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 14,576 ДЕН.
Mi 4S - Snapdragon 808 3GB - 64GB - White
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
17,200 ДЕН.25,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 14,576 ДЕН.
Redmi 1S
Mobile version of the basic parameters CPU frequency: 1.6GHz quad-core CPU Model:..
9,400 ДЕН.9,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 7,966 ДЕН.
Redmi 2 - 1 GB RAM
ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ CPU frequency: 1.2GHz quad-core 64 BIT CPU Model: SNAPDRAGON 41..
7,900 ДЕН.9,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 6,695 ДЕН.
Redmi 2 Pro - 2 GB RAM
ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ CPU frequency: 1.2GHz quad-core 64 BIT CPU Model: SNAPDRAGON 410&nb..
8,900 ДЕН.12,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 7,542 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014