-- Вредносни купони --

-- Вредносни купони --

Купони за плаќање со вредност од 100, 200, 500, 1.000, 5.000 и 10.000 ден. Доколку сакате да платите некој продукт, а го нема во менито, може да се плати вредноста на тој производ со комбинација од купоните како ПОС трансакција.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Купон - 1.000 ден
Вредносен Купон од 1.000 ден со ддв. ..
1,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 847 ДЕН.
Купон - 10.000 ден
Вредносен Купон од 10.000 ден со ддв. ..
10,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 8,475 ДЕН.
Купон - 100 ден
Вредносен Купон од 100 ден со ддв. ..
100 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 85 ДЕН.
Купон - 200 ден
Вредносен Купон од 200 ден со ддв. ..
200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 169 ДЕН.
Купон - 5.000 ден
Вредносен Купон од 5.000 ден со ддв. ..
5,000 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 4,237 ДЕН.
Купон - 500 ден
Вредносен Купон од 500 ден со ддв. ..
500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 424 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014