Redmi Note 4X

Redmi Note 4X

Redmi Note 4X - Snapdragon 625 version.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi Note 4X - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Black
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,100 ДЕН.15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,102 ДЕН.
Redmi Note 4X - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Gold
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,400 ДЕН.15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,356 ДЕН.
Redmi Note 4X - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Grey
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,100 ДЕН.15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,102 ДЕН.
Redmi Note 4X - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Pink
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,400 ДЕН.15,500 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,356 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014