Redmi 4 Pro

Redmi 4 Pro

Redmi 4 Pro

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Redmi 4 Pro - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Gold
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
12,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 10,678 ДЕН.
Redmi 4 Pro - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Grey
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
13,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 11,525 ДЕН.
Redmi 4 Pro - Snapdragon 625 - 3 GB / 32 GB - Silver
.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#ccc;} .tg td{font-family:Arial, sans-..
12,600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 10,678 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014