Mi 6

Mi 6

ALL NEW PREMIUM SMARTPHONE - Mi 6 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Mi 6 - 6GB / 128GB - Black
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
35,500 ДЕН.37,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 30,085 ДЕН.
Mi 6 - 6GB / 64GB - Black
  Општо Марка Mi (Xiaomi) ..
31,900 ДЕН.36,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 27,034 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014