Mi Key

100 ДЕН.200 ДЕН.
Нето цена без ДДВ: 85 ДЕН.
Производител: Xiaomi
Модел: Mi Key
Статус: Во магацин
Количина:

 

Mi Key - Мултифункционално копче кое го програмирате по желба со колку клика која функција да ја извршува.

На пример: Сликање без да се отклучува телефонот, Снимање на разговор, Отоврање на било која апликација и многу друго.

 

Симнете ја апликацијата за него ТУКА и инсталирајте ја нај нормално на вашиот уред. (доколку истата веќе не е инсталирана)

 

Напиши рецензија

Име:

Гледање:

Забелешка: HTML не е преведена!

Рејтинг: Лош Добар

Внеси го кодот на соодветното место:

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014