ЕКСТРА ПРОМОЦИИ
Други Телефони
Друго

Специјани Понуди

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај По:
iHealth
Health Blood Pressure Monitoring System iHealth Blood Pressure Monitor, good gift for your family..
4,200 ДЕН.4,800 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 3,559 ДЕН.
Mi 2S Leather Case
Binli Protective Leather Case Stander for Mi 2S ..
600 ДЕН.900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 508 ДЕН.
Mi 3
Chipset CPU: Quad-core 2.3GHz CPU: Qualcomm Snapdragon 800 8274AB GPU: Ad..
14,500 ДЕН.17,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 12,288 ДЕН.
Базирано на 4 прегледи.
Mi 3 SwitchEasy Hard Case - Разни бои
Original Mi 3 SwitchEasy Protective Hard Case Детали: * Едноставна природна боја * Лесен прис..
700 ДЕН.900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 593 ДЕН.
Mi 4 Hard Snap-On Case - Разни бои
Nillkin Original Mi 4 Hard Snap-On Case         ..
600 ДЕН.700 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 508 ДЕН.
Mi 4 LTE 2GB / 16GB - Бел
    High color saturation screen 5 inches Sharp / JDI high color saturation displ..
11,500 ДЕН.25,990 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,746 ДЕН.
Mi 4 LTE 2GB / 16GB - Црн
      High color saturation screen 5 inches Sharp / JDI high color sa..
11,500 ДЕН.25,990 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,746 ДЕН.
Mi 4 Smart Wake Flip Cover - Разни бои
Xiaomi Mi4 Smart Wake Style Flip Cover Details : * Material: PU * Dimensions: L/141mm*H/140..
500 ДЕН.600 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 424 ДЕН.
Mi 4C - Snapdragon 808 2GB - 16GB
5-inch Sharp/JDI FHD Екран Прекрасен AUO/Sharp екран кој има напредна Panel Self Refresh (PSR) те..
10,900 ДЕН.18,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 9,237 ДЕН.
Mi 4C - Snapdragon 808 3GB - 32GB
5-inch Sharp/JDI FHD Екран Прекрасен AUO/Sharp екран кој има напредна Panel Self Refresh (PSR) те..
15,500 ДЕН.19,900 ДЕН.
Нето цена без ДДВ 18%: 13,136 ДЕН.

ИНФО ТАБЛА!

Почитувани Клиенти, нашата онлајн продавница е целосно оперативна и сите информации се точни и проверени.

Платежниот систем е во активен статус и 100% сигурен. Би ве замолиле да го користите поради Ваш поголем комфор при пазарењето. Ние сме тука за да Вие го добиете производот во најкус можен рок.

КОНТАКТ

  • 02 322 7333
  • contact@hi.com.mk

TWITTER

FACEBOOK

(c) Hi Communications 2014